top of page
I-7.JPG

Toimikunnat

Lehtitoimikunta

Lehtitoimikunta toimittaa Suolet ry:n jäsenlehden, Ascaris Lumbricoideksen kahdesti vuodessa syys- ja kevätlukukaudella. Lehteen kerätään juttuja monipuolisesti; harjoittelukertomuksia, ulkomaanvaihtojen esittelyä, jäsenkyselyitä ym. Materiaali, palautteet sekä mainospaikkojen varaaminen lehti(a)suolet.fi.

Lehtien deadlinet

Kevät – 30.4.

Syksy – 30.11.

Vapaa-ajan toimikunta

Vapaa-ajan toimikunta järjestää suolinkaisille nimensä mukaisesti vapaa-ajan toimintaa sekä urheilun että kulttuurin muodossa, jäsenien toiveita kuunnellen. Vuosien varrella ollaan käyty mm. pelaamassa paintballia, tankotanssimassa ja järjestetty laskiaisrieha. Ideat ja palautteet vapaa-aika(a)suolet.fi

 

Juhlatoimikunta

Juhlatoimikunta järjestää sitsejä, teemabileitä sekä avustaa hallitusta vuosijuhlien järjestämisessä. Juhlatoimikunnassa on aina tilaa apukäsille ja innokkaille ideoijille.

Ideat ja palautteet juhlatoimikunta(a)suolet.fi

 

Koiratoimikunta

Koiratoimikunta järjestää eri lajien treenejä kaiken tasoisille koirakoille, mm. toko ja agility, ulkopuolisten valmentajien seminaareja ja valmennuksia sekä muuta puuhaa koirakavereiden kanssa. Lisäksi koiratoimikunta isännöi Match Shown kerran tai kahdesti vuodessa. Yhteydenotot koiratoimikunta(a)suolet.fi

 

 

Tuutorit

Tuutoritoimikunta on vastuussa uusien tuutoreiden valitsemisesta ja koulutuksesta. Lisäksi toimikunta, joka koostuu usein vanhoista tuutoreista, on apuna fuksiaisten ja muiden tapahtumien järjestämisessä sekä toimii tuutoreiden tukena heidän tärkeässä työssään uusien fuksien kanssa. Tuutoritoimikuntaan ja tuutoreihin saa yhteyden osoitteesta:

tuutorit(a)suolet.fi

Vaatetoimikunta

Vaatetoimikunnan tehtäviin kuuluu Suolet ry:n ja mahdollisten sponsoreiden logoilla tilattavien tekstiilien, useimmiten vaatteiden ja navettahaalarien tilausten hoito ja jakaminen.

Yhteydenotot: vaatetoimikunta(a)suolet.fi

 

Huonetoimikunta

Huonetoimikunnan vastuulla on suolinkaisten oma olohuone, Cecum, yliopiston tiloissa. Toimikunta pitää huolen huoneen siisteydestä, kierrätyksestä, Suolet ry:n lainattavista vaatteista sekä välipalakioskista. Cecumin kioskiin saa toivoa tuotteita, toiveet ja palautteet osoitteeseen: hyvinvointi(a)suolet.fi, otsikoksi ”Cecum”.

 

Mediatoimikunta

Mediatoimikunta ylläpitää Suolet ry:n sosiaalista mediaa, facebook-sivua sekä nettisivuja. Heidät tavoittaa Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä.

 

Koiratoimikunta:

Outi Pyhälä

 

Juhlatoimikunta:

Olga Tammiruusu

 

Mediatoimikunta:

Nora Plym

Vaatetoimikunta:

Taru Laurila

Vapaa-ajan toimikunta:

Anne Jääskö

Lehtitoimikunta:

Mari Söderman ja Hanna Takkinen

 

Huonetoimikunta:

Suolten hallitus

Tuutortoimikunta:

Ilijana Ivanov

Toimikunta-
vastaavat
2022

Palvelut ja yhteydenotto

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page