Hallitus 2021

Hallituksen jäsenet
_DSC2245.jpg
_DSC2297.jpg
IMG_6212.jpg
IMG_6178.jpg
IMG_6223.jpg
IMG_6200.jpg

Puheenjohtaja

Salli Jortikka

puheenjohtaja(a)suolet.fi

Varapuheenjohtaja

Olga Tammiruusu

varapuheenjohtaja(a)suolet.fi

Sihteeri

Julia Kinnunen

sihteeri(a)suolet.fi

Rahastonhoitaja

Wilma Vuontela

rahastonhoitaja(a)suolet.fi

Hyvinvointivastaava

Hanna Takkinen

hyvinvointi(a)suolet.fi

Yrityssuhdevastaava

Nora Plym

yrityssuhteet(a)suolet.fi

Koulutuspoliittinen vastaava

Essi Öljymäki

edu(a)suolet.fi

maAgeiWA.png

Hallituksen tehtävät

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja toimii hallituksen vetäjänä, ja katsoo että sovitut hommat tulee hoidetuksi. Lisäksi hän auttaa tarvittaessa muita hallituksen jäseniä ja toimikuntia. Tehtävässä pääsee tekemään ja kokemaan paljon, sosiaalisuudesta ja organisointikyvystä on tehtävässä paljon hyötyä.

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan ja muun hallituksen auttavana kätenä. Hän sijaistaa puheenjohtajaa tämän ollessa estynyt. Varapuheenjohtajan roolista on helppo siirtyä puheenjohtajaksi tai toiseen hallitusrooliin, kun tietää jo miten hommat hoidetaan.

Sihteeri

Sihteerin tehtävänä on kirjata kokousten esityslistat sekä pöytäkirjat, lisäksi hänen tehtäviinsä kuulu toimintakertomuksen ja -suunnitelman valmistelu. Sihteerin rooli on helppo ensimmäinen porras hallitustoimintaan, vaikkakin se vaatii välillä nopeita näppejä ja tarkkaa korvaa, jos kokouksessa oikein innostutaan.

Rahastonhoitaja

Rahastonhoitajan tehtävänä on yhdistyksen raha-asioista huolehtiminen; kirjanpito, laskujen maksaminen, jäsenmaksuista huolehtiminen, kuittien arkistointi sekä laskutus tulevat tutuksi tässä pestissä. Tapahtumien ja ostosten budjetointia pääsee myös tekemään. Tehtävä vaatii tarkkuutta, eikä numeropäästäkään ole haittaa.

Yrityssuhdevastaava

Yrityssuhdevastaava pitää huolta suhteistamme eri yhteistyökumppaneihin. Hän organisoi yhdessä yritysten kanssa kandi- sekä infotilaisuuksia Tartossa, hoitaa sponsorisuhteita sekä välittää tietoa suolinkaisten ja yhteistyökumppaneiden välillä. Yrityssuhdevastaavan roolissa pääsee varmasti näkyviin ja kuuluviin, sosiaalinen ja avoin asenne helpottaa hommaa paljon.

Hyvinvointivastaava

Työnkuvaan kuuluu jäsenistön hyvinvoinnista huolehtiminen eri tavoin, vuosittaisella jäsenkyselyllä kartoitetaan mitä jäsenistö kaipaa ja miten toimintaa voidaan parantaa. Lisäksi hän toimii kuulevana korvana, jos jokin on huonosti tai kaipaa juttuseuraa muuten vaan. Hyvinvointivastaavan kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Hyvinvointivastaavaksi sopii henkilö, joka on valmis olemaan absoluuttisen avoin ja avulias, sekä valmis kuuntelemaan muita.

Koulutuspoliittinen vastaava

Koulutuspoliittinen vastaava on vuorovaikutuksessa yliopiston kanssa pääosin koulutuksellisten asioiden puolesta, mutta hoitaa myös muuta kommunikaatiota heidän puoleensa. Lisäksi hän kartoittaa tarvetta ulkopuolisten antamiin ja järjestämiin koulutuksiin ja järjestää näitä tarpeen mukaan yhdessä yrityssuhdevastaavan kanssa. Lisäksi kopo voi kertoa kesäyliopistoista ja muista oman yliopistomme ulkopuolisista koulutusmahdollisuuksista.