top of page

Hallitus 2024

Hallituksen jäsenet
IMG_6462_edited.png
Kira_edited.png
IMG_6434 2_edited.jpg
oona_edited.jpg
toren_edited.jpg
Tilda_edited.png
Nora_edited.png
Kaisla_edited.png
jenni_edited.jpg
anna-leena_edited.jpg

Puheenjohtaja
Frida Granroth

puheenjohtaja(a)suolet.fi

Varapuheenjohtaja
Tilda Lepola

varapuheenjohtaja(a)suolet.fi

Sihteeri
Kira Karppinen

sihteeri(a)suolet.fi

Rahastonhoitaja
Nora Kuusinen
rahastonhoitaja(a)suolet.fi

Hyvinvointivastaava
Vilma Härkönen

hyvinvointi(a)suolet.fi

Koulutuspoliittinen vastaava
Kaisla Kivistö
edu(a
)suolet.fi

Tiedottaja
Thoren Thompson
suolet(a)suolet.fi

Manageri
Anna-Leena Partanen
suolet(a)gmail.com

Yrityssuhdevastaava
Oona Koivula
yrityssuhteet(a)suolet.fi

Yrityssuhdevastaava
Jenni Kemppainen
yrityssuhteet(a)suolet.fi

Hallituksen tehtävät

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja toimii hallituksen vetäjänä, ja katsoo että sovitut hommat tulee hoidetuksi. Lisäksi hän auttaa tarvittaessa muita hallituksen jäseniä ja toimikuntia. Tehtävässä pääsee tekemään ja kokemaan paljon, sosiaalisuudesta ja organisointikyvystä on tehtävässä paljon hyötyä.

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan ja muun hallituksen auttavana kätenä. Hän sijaistaa puheenjohtajaa tämän ollessa estynyt. Varapuheenjohtajan roolista on helppo siirtyä puheenjohtajaksi tai toiseen hallitusrooliin, kun tietää jo miten hommat hoidetaan.

Sihteeri

Sihteerin tehtävänä on kirjata kokousten esityslistat sekä pöytäkirjat, lisäksi hänen tehtäviinsä kuulu toimintakertomuksen ja -suunnitelman valmistelu. Sihteerin rooli on helppo ensimmäinen porras hallitustoimintaan, vaikkakin se vaatii välillä nopeita näppejä ja tarkkaa korvaa, jos kokouksessa oikein innostutaan.

Rahastonhoitaja

Rahastonhoitajan tehtävänä on yhdistyksen raha-asioista huolehtiminen; kirjanpito, laskujen maksaminen, jäsenmaksuista huolehtiminen, kuittien arkistointi sekä laskutus tulevat tutuksi tässä pestissä. Tapahtumien ja ostosten budjetointia pääsee myös tekemään. Tehtävä vaatii tarkkuutta, eikä numeropäästäkään ole haittaa.

Yrityssuhdevastaava

Yrityssuhdevastaava pitää huolta suhteistamme eri yhteistyökumppaneihin. Hän organisoi yhdessä yritysten kanssa kandi- sekä infotilaisuuksia Tartossa, hoitaa sponsorisuhteita sekä välittää tietoa suolinkaisten ja yhteistyökumppaneiden välillä. Yrityssuhdevastaavan roolissa pääsee varmasti näkyviin ja kuuluviin, sosiaalinen ja avoin asenne helpottaa hommaa paljon.

Hyvinvointivastaava

Työnkuvaan kuuluu jäsenistön hyvinvoinnista huolehtiminen eri tavoin, vuosittaisella jäsenkyselyllä kartoitetaan mitä jäsenistö kaipaa ja miten toimintaa voidaan parantaa. Lisäksi hän toimii kuulevana korvana, jos jokin on huonosti tai kaipaa juttuseuraa muuten vaan. Hyvinvointivastaavan kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Hyvinvointivastaavaksi sopii henkilö, joka on valmis olemaan absoluuttisen avoin ja avulias, sekä valmis kuuntelemaan muita.

Koulutuspoliittinen vastaava

Koulutuspoliittinen vastaava on vuorovaikutuksessa yliopiston kanssa pääosin koulutuksellisten asioiden puolesta, mutta hoitaa myös muuta kommunikaatiota heidän puoleensa. Lisäksi hän kartoittaa tarvetta ulkopuolisten antamiin ja järjestämiin koulutuksiin ja järjestää näitä tarpeen mukaan yhdessä yrityssuhdevastaavan kanssa. Lisäksi kopo voi kertoa kesäyliopistoista ja muista oman yliopistomme ulkopuolisista koulutusmahdollisuuksista.

bottom of page