top of page
Hallitus 2.jpeg

Hallitus 2022

Hallituksen jäsenet
Katri.jpeg
Anne 2.jpeg
Helmi .jpeg
Esko 1.jpeg
Copy of maAgeiWA.png
Anne L 1.jpeg
Nono 2.jpeg
Toren 2.jpeg
IMG_7641-01.jpg
IMG_6248.jpg

Puheenjohtaja
Katri Tähtinen
puheenjohtaja(a)suolet.fi

Varapuheenjohtaja
Anne Lodders
varapuheenjohtaja(a)suolet.fi

Sihteeri
Anne Jääskö
sihteeri(a)suolet.fi

Rahastonhoitaja
Nicola Jousimies
rahastonhoitaja(a)suolet.fi

Hyvinvointivastaava
Helmi Halttunen
hyvinvointi(a)suolet.fi

Yrityssuhdevastaava
Toren Thompson
yrityssuhteet(a)suolet.fi

Yrityssuhdevastaava
Tia Pelkonen
yrityssuhteet(a)suolet.fi

Hallituksen jäsen
Julia Kinnunen
 

Koulutuspoliittinen vastaava
Esko Kuusamo
edu(a)suolet.fi

Tiedottaja
Nea Neva
 

Hallituksen tehtävät

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja toimii hallituksen vetäjänä, ja katsoo että sovitut hommat tulee hoidetuksi. Lisäksi hän auttaa tarvittaessa muita hallituksen jäseniä ja toimikuntia. Tehtävässä pääsee tekemään ja kokemaan paljon, sosiaalisuudesta ja organisointikyvystä on tehtävässä paljon hyötyä.

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan ja muun hallituksen auttavana kätenä. Hän sijaistaa puheenjohtajaa tämän ollessa estynyt. Varapuheenjohtajan roolista on helppo siirtyä puheenjohtajaksi tai toiseen hallitusrooliin, kun tietää jo miten hommat hoidetaan.

Sihteeri

Sihteerin tehtävänä on kirjata kokousten esityslistat sekä pöytäkirjat, lisäksi hänen tehtäviinsä kuulu toimintakertomuksen ja -suunnitelman valmistelu. Sihteerin rooli on helppo ensimmäinen porras hallitustoimintaan, vaikkakin se vaatii välillä nopeita näppejä ja tarkkaa korvaa, jos kokouksessa oikein innostutaan.

Rahastonhoitaja

Rahastonhoitajan tehtävänä on yhdistyksen raha-asioista huolehtiminen; kirjanpito, laskujen maksaminen, jäsenmaksuista huolehtiminen, kuittien arkistointi sekä laskutus tulevat tutuksi tässä pestissä. Tapahtumien ja ostosten budjetointia pääsee myös tekemään. Tehtävä vaatii tarkkuutta, eikä numeropäästäkään ole haittaa.

Yrityssuhdevastaava

Yrityssuhdevastaava pitää huolta suhteistamme eri yhteistyökumppaneihin. Hän organisoi yhdessä yritysten kanssa kandi- sekä infotilaisuuksia Tartossa, hoitaa sponsorisuhteita sekä välittää tietoa suolinkaisten ja yhteistyökumppaneiden välillä. Yrityssuhdevastaavan roolissa pääsee varmasti näkyviin ja kuuluviin, sosiaalinen ja avoin asenne helpottaa hommaa paljon.

Hyvinvointivastaava

Työnkuvaan kuuluu jäsenistön hyvinvoinnista huolehtiminen eri tavoin, vuosittaisella jäsenkyselyllä kartoitetaan mitä jäsenistö kaipaa ja miten toimintaa voidaan parantaa. Lisäksi hän toimii kuulevana korvana, jos jokin on huonosti tai kaipaa juttuseuraa muuten vaan. Hyvinvointivastaavan kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Hyvinvointivastaavaksi sopii henkilö, joka on valmis olemaan absoluuttisen avoin ja avulias, sekä valmis kuuntelemaan muita.

Koulutuspoliittinen vastaava

Koulutuspoliittinen vastaava on vuorovaikutuksessa yliopiston kanssa pääosin koulutuksellisten asioiden puolesta, mutta hoitaa myös muuta kommunikaatiota heidän puoleensa. Lisäksi hän kartoittaa tarvetta ulkopuolisten antamiin ja järjestämiin koulutuksiin ja järjestää näitä tarpeen mukaan yhdessä yrityssuhdevastaavan kanssa. Lisäksi kopo voi kertoa kesäyliopistoista ja muista oman yliopistomme ulkopuolisista koulutusmahdollisuuksista.

bottom of page